Happy weekend: II

Luisteren

De Jeugd van Tegenwoordig, mijn all time idolen, hebben een nieuw album uitgebracht: ‘Manon’. Het is nog zo kersvers dat het op youtube niet beschikbaar is. Ik weiger een andere artiest uit te kiezen. Ga het maar opzoeken op Spotify!

Lezen

  • Kun je niet slapen? Lees hier hoe je kunt relaxen zodat je makkelijk in slaap valt.
  • Hier maak ik me zó schuldig aan. Ik veroordeel mensen omdat ze dingen anders doen dan ik. Maar misschien is mijn manier wel helemaal niet de manier voor die mensen…
  • Boost nodig voor je productiviteit?
  • Ga brunchen. Nu. Want dit.

Doen

Nog even en de feestdagen komen er weer aan. Tijdens de feestdagen verzamelen we ontzettend veel onnodige spullen. Versieringen voor in huis, geurkaarsen, dekentjes, sokken, sinterklaascadeaus en kerstcadeaus die we niet willen… Ruim je huis eens goed op om je hierop voor te bereiden. Een challenge die je hiervoor goed uitdaagt is het weggooien of weggeven van één item op de eerste dag, twee op de tweede dag en zo door tot je 31 dingen weg doet op de laatste dag van de maand. Het lijkt misschien veel, maar het zal je verbazen hoe veel spullen je kunt missen die altijd maar stof staan te verzamelen in je huis.

Fijn weekend!

Liefs, Roos