Vandaag naar Epcot geweest. Het was er heerlijk rustig, een ideale dag dus om zo snel mogelijk de attracties te doorlopen! Wel erg heet vandaag, ik heb medelijden met diegene die vanaf Juli gaan wanneer het druk is en nog heter als in deze periode.

 

In Future World hebben we nagenoeg bijna alle attracties gehad, met als topper voor ons alle- vier toch zeker met ‘stip' op nummer 1: Soarin; Super, fantastisch, geweldig en heel realistisch. Kan het nog duidelijker? SOARIN DUS! Je vliegt door verschillende landschappen in Amerika. Adembenemend mooi gewoon. Deze mag je niet missen! Op de foto's kan je uiteraard meer attracties zien, maar ik ben nu in hemelse sferen vandaar dat ik het stukje Epcot even kort houdt.

 

Om 17.00 uur waren we klaar met Future world en zijn we in een razend tempo door World Showcase gesjeesd. In Noorwegen hebben we Mealstrom gedaan. Een rit met een schip wat voor ons niet zo bijzonder was eerlijk gezegd. In China hebben we nog een circus-act gezien van kinderen, erg knap; ze leken wel van elastiek.

 

Ik was nog steeds beroerd van Mission Space, heel spectaculair maar nog net geen kotszakje nodig gehad…dus voor mij even genoeg. Zowieso even genoeg van pretparken en attracties!

We waren trouwens allemaal moe en gaar van het ge-race deze weken en zeker met de hitte van deze afgelopen paar dagen breekt het sneller op!

Vanmorgen op de valreep voor ons vertrek naar Epcot nog een Condomium aan zee geboekt. We hebben er aardig wat gebeld en gemailt, maar kregen geen gehoor. Vanmorgen eindelijk wel contact, en op de gok maar geboekt.

Van Epcot naar hier is zo'n anderhalf uur rijden. We waren allen zo hongerig en de dames wilden graag pizza, dus op zoek naar een pizzeria of Italiaans restaurant waar we even rustig konden zitten en vooral lekker konden eten na alle snelle en vette happen. Een paar keer gestopt bij de tankstations waar aangegeven stond langs de snelweg dat er een pizzeria aanwezig zou zijn. Mooi niet dus, het bleken tankstations te zijn waar je ook een kant en klare pizza kon krijgen. Dat was dus niet onze bedoeling.

Dan maar in Tampa, daar zijn er vast genoeg om eens lekker te eten. Uiteindelijk zijn we in Tampa-Downtown van de snelweg gegaan om iets te zoeken.

Ahhrggggggg; inderdaad een New-York Pizza gevonden en we mochten nog wel even bestellen en buiten opeten. Gatsiederrie; ik bestelde een spaghettie Marinara. Afgrijselijk vies in een zilverfolie bakje op een gore tafel enz. De dames hadden een margaritha die wel smakelijkwas en Hank een Calzone die dmv de bijgeleverde saus wat smakelijker gemaakt moest worden.

Geen gezellig onstpannen etentje dus, maar enfin; we doen morgen in Clearwater Beach nog een poging. Wellicht dat het daar wel lukt.

 

Doorgereden naar Indian Rocks Beach bij Clearwater. Spannend, wat hebben we geboekt en waarvoor hebben we betaald. Op de foto's zag het er geweldig uit!

Het kantoor was al gesloten maar zoals via de mail afgesproken lag de sleutel elders keurig klaar met alle paperassen.

Op naar ons optrekje voor deze laatste week.

Wauw, super, geweldig……. een zwembad en het strand met de zee in onze achtertuin, een gigantische kamer, keuken, slaapkamers voor eenieder van ons met eigen badkamer. Wat wil je nog meer??!! IKKE niets! Uiteraard zijn er een heleboel NOG luxere huizen en villa's hier in de buurt met Spa en weet ik wat allemaal nog meer. Voor mij was het belangrijk om AAN zee te liggen, nou dat liggen we! Ik geniet met volle teugen.

 

Het is een huis op palen, we zitten 2 hoog met een balkon met uitzicht op zee, strand en een zwembad van 5x5, niet zo groot maar groot genoeg voor ons. Het geluid van de zee; ik droom al snel weg op het balkon met een lekker wijntje. Dit is het voor mij hoor, zeker na deze prachtige maar hectische dagen. Annemiek en Mam, dit moet je zien en horen hoor. Ik weet dat jullie hier ook ontzettend van kunnen genieten. Het geluid van de zee……..jammie en zo ontspannend, laat maar lekker waaien die boel, wij logeren op het strand!

 

Er staan nog een paar uitstapjes gepland voor deze week. Naar de manatees in Silver Springs, en weeki wachie. Of IK daar nog aan toe kom nu ik eenmaal hier zit; ik weet het nog niet. We hebben hier 6 dagen en ik ben bang dat ik me hier TE veel thuis voel om weg te gaan. We zullen het zien. Morgen en overmorgen gaan we eerst eens even lekker bijkomen van alle indrukken van de parken en dan zien we wel verder!

 

Internet hebben we niet in dit huis, maar eerlijk gezegd vind ik het ook niet erg. Een paar meter verder is er wel verbinding, dus uiteraard komen er weer foto's en verslagen. Maarre……niet in het tempo wat jullie tot dusverre gewend zijn. Nu even relaxen om weer fit Nederland te betreden.

 

Het is inmiddels middernacht. Tijd om te douchen en lekker dat gigantische bed in te duiken om zo morgen heerlijk te gaan genieten van deze geweldige omgeving. Het was al donker toen we aankwamen hier, maar uiteraard ben ik vrij snel even naar het strand en zee gaan kijken. Het zand is hartstikke wit hier en volgens mij de zee zo blauw als wat. Morgen kan ik je daar wat meer over vertellen wanneer het licht is.

 

Doeidoei; ik slaap lekker, dat weet ik zeker!

Willeke