In Hemelse Sferen!!

Hoihoi,

 

Alweer dag 14. Bah, het einde nadert té snel. Maar daar wil ik nog niet aan denken. Eerst nog enkele dagen van dit paradijsje hier genieten. De parken was genieten, maar dit is NA de parken toch wel de ‘hemel op aarde' voor mij. We zitten met ons huisje op het strand, het geruis van deze helderblauwe zee, volgens de lokale bevolking springen de dolfijnen hier voor onze neus uit het water. Uiteraard gaan we dat vastleggen!! Het is heerlijk warm met een aangenaam windje…Moet ik nog meer toelichten? Denk het niet he?!

 

 

Vanmorgen om 08.00 uur ben ik opgestaan. Gisterenavond in het donker gearriveerd, dus ik was zeer benieuwd hoe ons uitzicht bij daglicht er uit zou zien. ADEMBENEMEND mooi, althans voor ons is dit zo. Voor diegene die net als wij nog willen relaxen en ontspannen, misschien is dit iets voor jullie. Kijk eens op de site bij de link. Het is hier erg rustig, bijna een private beach.

 

Een paar vissers zijn voor dag en dauw aan het strand aan het vissen MET vissen, en enkele mensen die met hun neuzen naar de grond lopen; schelpen zoeken dus! Verder een en al rust en natuur! Jammie!!!

 

Om 11 uur naar het strand en om een uur of half 3 hadden we genoeg zon gezien en zijn we naar de publix gegaan om wat inkopen te doen en wat winkeltjes te bekijken. Veel zijn er hier niet, om echt te shoppen moet je in Clearwater of St. Pete zijn. Gaan we van de week uiteraard nog even doen, evenals naar Pier 60 (schijnt een must te zijn hier, dus doen we dat!)

Vervolgens hebben we bij een authentiek Italiaans restaurant overheerlijk gegeten. Zeker een tip voor diegene die hier een aantal dagen door willen brengen. Het is niet goedkoop, maar wel even wat anders als al de vette en grootse happen die je hier voorgezet krijgt. Heel erg smaakvol en de juiste porties.

 

De dames nog even een plons in het zwembad met hun gekochte zwembanden en met ons 4en naar de zonsondergang gekeken en wat aan de site gewerkt.

Een impressie hiervan bij de foto's, al krijg je dat niet zo mooi gefotografeerd als in de werkelijkheid.

 

De site weer up to date gemaakt, en nu maar gaan zoeken om verbinding te krijgen om deze te uploaden.

 

We hebben hier geen internet aansluiting als we mail willen lezen of de site willen updaten moeten we een niet beveiligd draadloos netwerkje van een hotel of zo gaan zoeken en daar even gebruik van maken! Dus; stuur gerust jullie mail maar ben niet teleurgesteld als we niet (meteen) reageren! Tot op heden lukt dat niet, misschien later in de week wel.

 

Zonnige groetjes van ons! (ik hoorde dat het bij jullie erg koud is…hihi)