Vandaag wederom natuurlijk een paar uurtjes op het strand gelegen. Het was nog warmer als gisteren, erg lang konden we niet de zon in. Je verbrand erg snel hier, zelfs met een sunblock is het oppassen geblazen. Tot dusverre gaat het goed, en dat willen we ook graag zo houden!

 

De dolfijnen hebben we gezien. Een paar keer vandaag….JIPPIE, super!

Als bewijs een kort stukje film, kijk bij het bootje!

 

De middag hebben we onder het afdak bij ons zwembadje doorgebracht en zo nu en dan even een plons genomen.

Om 3 uur zijn we gaan douchen om eens een kijkje in CLearwater-beach te nemen. Pier 60 met de kraampjes bekeken, een hapje gegeten en gedronken. Mooi strand, gezellige barretjes, maar erg toeristisch. Wij zitten wel prima in Indian Rocks beach vinden wij, en het is kortbij, dus naar behoefte ben je er zo! Weer terug naar ons huisje want Jip heeft behoorlijk last van haar oren. Haar oor loopt gelukkig wel, dus de druk is er wel af, maar ze is niet helemaal lekker.

 

Tijdens de zonsondergang passeren we Sand Key park, daar wil ik graag even kijken want dit zou het mooiste strand moeten zijn van deze omgeving.

Een paar mooie plaatjes geschoten volgens mij. We zetten ze op de site (als ze gelukt zijn!)

Jip wil naar huis. Ik en Dirkje rennen even naar de waterlijn om toch even dit giga-strand te bewonderen. Ziet er inderdaad prachtig uit!! Aangezien we bij ons ook dolfijnen kunnen bewonderen en het voor Jip fijner is om met een pilletje en na haar oor gedruppeld te hebben (gelukkig uit voorzorg al meegenomen) haar bed in te duiken zijn we van hieraf recht naar ons huis gereden.

 

Hank en ik pakken een lekker wijntje en genieten even van de rust hierzo, het ruisen van de zee als achtergrondmuziek…..mmmmmmmm, heerlijk!!

 

Afhankelijk van Jip gaan we morgen, of naar Weeki Wachi/ of naar Caladesi Island. Dat bekijken we morgenochtend even.

 

Tot zover vandaag,

 

Groetjes,

Willeke