Hallo allemaal,

Vanmorgen zijn Hank, Dirkje en Jip op pad gegaan om een travelbug te plaatsen. Zij zijn lid van Geocaching en Hank heeft hier in de omgeving een paar caches op de kaart gevonden. Uiteraard leuk om dan als Nederlanders iets daarin te plaatsen waarvan het de bedoeling is dat deze terugkomt in onze eigen cache op de Milkyway in Zeeland! Een hele reis te gaan dus. Het betreft een knuffel voor onze hond Jansen gekocht door de dames in een 'dollarshop'.

Ik heb vandaag lekker geluierd aan het strand en onder het afdak bij het zwembad. Een kop koffie gedronken met een visser die elke dag hier komt vissen en veel te vertellen heeft over de omgeving hier, en de dieren die zich regelmatig laten zien.

Manatees blijken er hier ook te zijn, maar wij hebben ze nog niet gezien.

Dolfijnen, dat wisten jullie al.

Haaien...whaaaaa, zwommen er vandaag een enkele rondom de boeien zo'n 30 meter vanaf het strand. Overdag doen ze niets volgens mijn informatiebron, 's nachts tot ca 05.30 uur kan je beter niet gaan zwemmen want dan zijn ze aan het jagen. Da's prettig voor een dag als vandaag, erg heet geweest en als je dan maar tot je enkels in het water durft...ik ben tot mijn kuiten gegaan, :-0

Slangen, lag er van de week eentje bij ons aan het zwembad; een zwarte adder. Gatsie, doen niks zeggen ze hier...pffff!

Schildpadden, ook nog niet gezien hier enzovoorts.

Pelikanen; te kust en te keur

Vele verschillende vogels, waarvan er eentje inmiddels mijn vriendje is geworden. Ik zag een dode vis voor in de branding en dacht; ach waarom geef ik die niet aan deze trouwe strandjutter? Zo gezegd, zo gedaan!

Sindsdien heeft ie zolang ik aan het strand zat pal naast me gezeten en zo nu en dan even luid in mijn oor schreeuwend...MEER! Hij was erg charmant, wat een uitstraling zeg ;-) Van de visser kreeg ik nog een vis uit zijn provisie en die heb ik ook maar aan mijn nieuwe liefde gegeven. Hij was me erg dankbaar en ging vervolgens recht voor me staan. Als er iemand bij me in de buurt kwam begon ie luid te schreeuwen. Lachen....! Ik ben hartstikke verliefd; NIET tegen Hank zeggen he, krijg ik gedonder van?!!!!!

Vanavond naar de Shops on Sandkey gegaan. Zitten wel leuke winkeltjes tussen, erg leuke tassen en schoentjes gezien, maar nog niet gekocht, ik wil als het qua tijd nog mogelijk is graag nog naar een outletstore om daar voor een prikkie iets leuks te kopen. We zullen zien!

Morgen naar Weeki Wachee Mermaids en Homosassa Springs in 1 dag. Hopelijk lukt het ons om beide te bekijken!

 

Tot morgen of overmorgen,

Kleppen we weer verder!

Ikke