Een kort verslagje vandaag, want we hebben niet veel uitgevoerd! Lamlullen op het strand tot 15.00 uur. Best druk vandaag, maar het is ook zondag; logisch dus! Mensen kijken is ook een aangename bezigheid toch? Douchen en Hank wilde nog met de meiden de 2 e cache vinden. Ik werd gedropt bij een outlet-store die niet meer was, dan maar bij een andere shop. Bleek het een supermarkt te zijn. Gatsiedarrie, heb ik weer; eindelijk toe aan de winkeljacht…de andere winkels in deze straat waren ook gesloten vandaag, dus dan maar een stukje lopen en in de etalages gluren.

Het is te merken dat het weekend is, het huis waar we logeren zit nu vol, dus wat minder privé zwembadje en beach.

 

Het wordt tijd om alvast wat in te pakken, want morgen gaan we via Honeymoon Island naar Caladesi Island, op jacht naar schelpen die we niet mee mogen nemen, maar toch!

Dan is het echt inpakken want dinsdagochtend vertrekken we naar Fort Myers om van daaruit naar Nederland te vliegen.

Er bekruipt me een weeïg gevoel; enerzijds fijn om naar huis te gaan, anderzijds zijn we nog lang niet klaar met genieten hier! Ik denk dat je dat niet snel bent, dus beetje bij beetje gaan de neuzen van ons richting Nederland; regen….grrrrrrrr! De meiden snakken naar een gewone boterham met hagelslag, rookvlees en boterhamworst, en niet te vergeten Jansen. Maar dat wisten jullie inmiddels al geloof ik.

 

Vanavond nog naar een winkelpier (boardwalk) geweest aan de Gulf Boulevard tussen Madeira-beach en Treasure Island. Hartstikke gezellig en leuk om wat te neuzen en te shoppen voor de liefhebbers. Er zijn hele gezellige terrasjes en knusse restaurantjes. Als je in de buurt bent. Doen!!!

Rest ons nog de zon naar daar zo over te stralen lijkt me, anders is de overgang wel heel erg groot ben ik bang, en uiteraard gunnen wij jullie allemaal dit heerlijke weer toe...haha! (m.n. onzelf natuurlijk)

Groetjes