Hallo allemaal,

 

Gisteren zijn we vanuit Fort Myers naar de Everglades gereden. In de Everglades aangekomen waren de dames het rijden een beetje zat en hebben we ons programma wat omgegooid.

We zijn begonnen met een airboat tocht door dit gebied. Gaaf met zo'n propellerboot. Gaat hard en wat een herrie!

Wat we allemaal gezien hebben kunnen jullie op de foto's zien!

 

Van daaruit zijn we doorgereden naar Miccosukee Indian Village. Viel wat mij betreft een beetje tegen. Het was allemaal lang niet zo groots als op de site beschreven. De rondleiding werd gedaan door ‘Lovely lady Linda'; uh….kweet niet wat ze daar onder lovely verstaan, maar ze was wel aardig. Haar verhaaltje werd in een razend tempo verteld, en Jip begreep er niet veel van.

We kregen een filmpje te zien wat ook niet-veelzeggend was in mijn ogen.

 

Van de dame aan de kassa kregen we nog een tip voor onze verbrande velletjes ….Go to a drugstore and buy milk for the stomic. Put the milk on your body and tomorrow all the burning will be gone…..zogezegd zo gedaan, en inderdaad vanmorgen zagen de dames er al stukken beter uit en het gloeien was verdwenen.

TIP voor USA gangers!!!! Grote fles kost 3 dollar, dus daar hoef je het niet voor te laten!

Op naar de krokodillen show, die wel erg leuk was. Bekijk hiervoor de foto's!

 

We hadden nog Shark-Valley op het programma staan, maar die gingen helaas bijna dicht. Deze rondrit per tram gaan we nog proberen te doen wanneer we naar Miami rijden.

 

Op naar het Hotel, de dames wilden nog lekker even zwemmen. Hank en ik nog effe bubbelen in deze gigantische Jacuzzi…..uhum!

 

De foto's alvast op de site geplaatst en tijd om te slapen!

 

Tot zover,

 

Doei.