Vanmorgen toen we opstonden gingen we naar waffels"" zoals we gezegd hadden. Daar aangekomen, propten Jip en papa hun waffels vol met waffels. Ik en mama propten onze waffels niet vol met waffels, maar met sandwiches. Jammie!

Nadat we naar Waffels zijn geweest en onze waffels vol met waffels hadden gestopt, zijn we naar Miami Beach gereden. Het was verder dan we dachten. Bij Miami Beach aangekomen zijn we lekker gaan zwemmen, schelpen zoeken en mama zonnen. Het water was daar zo helder dat we gewoon door het water heen konden kijken om schelpen te zoeken. Nadat we genoeg van het strand hadden, gingen we naar ons hotel. Het zag er allemaal goed uit. Nu is het aan het stormen buiten en ik zit op onze kamer te wachten tot het droog word (en mama op haar koffie).

Dirkje

 

Het was de bedoeling om vanmiddag/avond nog Star Island te verkennen door middel van een tour per boot. Door het onweer en de hoosbuien is dit helaas komen te vervallen. Morgenvroeg wanneer we aanrijden naar Orlando rijden we er even langsaf om toch nog een glimp op te kunnen vangen van deze villa's. Is leuk voor de meiden!!

Na de onweersbui zijn we uiteraard de stad in gegaan om wat rond te neuzen. Wat een prachtige winkels hier. Mijn kostje…alleen een beetje duur. Als echte Hollanders zijn we winkel in en winkel uit gegaan, de prijskaartjes liegen er niet om hier. “Do you like this belt miss”? Yes, I like it very muts (hihi): what is the price?? “They are 375.00 dollar miss, real Diamonds, and same as Madonna”. Uh, no thanks mister….

We hebben heerlijk gegeten bij een nieuw Italiaans restaurant op Washington av. and 5th . Heerlijk en een schitterende zaak! (zie foto's) Althans dat is mijn persoonlijke mening.

Daarna lekker weer de stad in om de boulevard, South Beach en Ocean Drive te bekijken in het donker. Mooimooiman!

Het was zeker de moeite waard om deze stad en strand te bezoeken.

 

Voor nu welterusten en tot dan!!