Onder de veranda van ons huisje woont een poes met 6 jonkies. Wij geven ze melk, brood, en ham. Mama poes vindt ons huisje dus ook een heel geschikte plek om te schuilen voor de regen, omdat wij ze zoveel eten geven. Ze heeft een paar keer geprobeerd binnen te komen. De eerste keren lukte het wel maar toen hebben we de deur dicht gedaan.

Daarna gingen we naar Animal Kingdom. Was ook kei leuk. Eerst gingen we Kilimanjaro safari doen. Daar zagen we kei-veel dieren. Voor een paar indrukken…zie foto's.

Toen gingen we met een treintje naar Rafiki's Planet Watch. Vervolgens kregen we een show: Tarzan Rocks. Een leuke muzikale verrassende dansshow. Tarzan, Jane, Tuk (aap), De Tarzan-band en andere dansers maakten de show mooi en sfeervol.

We gingen meteen door naar de volgende show: Festival of the Lion King. De Lion King hield een show. ECHT MOOI!!!!!

Daarna gingen we naar de 3D-film “It's tough to be a bug” dat was ook lachen. Allemaal insecten, rook, griezels en van-alles.

 

Primeval whorl en Kali River Rapids zijn ivm de regen en onweer gesloten jammer genoeg.

In Dinoland U.S.A. gingen we in DINOSAUR. In een klein safari-tijd-reis-karretje gingen we terug in de tijd. Allemaal dino's. Er waren toen nog geen goede wegen, dus het hobbelde nogal. Na DINOSAUR ging het regenen dus alles werd gesloten.

Het hield al een klein beetje op dus er was nog een show; de flight of Wonder, helaas begon het al snel weer te regenen en onweren, dus na een paar acties van een aantal vogels was ook dit voorbij.

We zijn even teruggegaan naar ons huisje.

Even bijkomen van alle indrukken om daarna nog naar de MGM studio's te gaan voor de Fantasmic show. Echt fantastisch hoor! Hiervan staan maar een paar foto's op de site om jullie nieuwsgierig te maken. Ons advies is om naar Amerika te gaan en onder andere dit fantastische gebeuren zelf te ondervinden.

Mocht dit niet lukken, dan kunnen we voor een klein bedragje wel wat regelen om film en foto's te bewonderen zegt mama, hahahihi!

Het was helemaal niet de bedoeling om naar MGM en MK te gaan, maar Epcot was om 5 uur al gesloten en aangezien we een 2 dagen hopperpas hebben, zijn we daar naar toe gegaan. Blij toe, wat was dat mooi zeg! Het was er erg druk dus meer attracties zaten er jammer genoeg niet in voor ons in MGM.

Disney bestaat 50 jaar vandaag, dus we kregen een tip om naar Magic Kingdom te gaan voor het vuurwerk. Doen dan! Ook al prachtig en enorm zoals alles hier in de USA.

 

Om half 12 konden we eindelijk de auto in en naar ons bedje. Moe maar voldaan eindigde onze dag, genoeg om heerlijk over te dromen….!!

 

Dirkje