Vandaag naar Sea World geweest. Het was er behoorlijk druk, dus lange wachttijden voor de attracties.

Na de zware dag van gisteren werden we vanmorgen pas om 9 uur wakker. Lekker in ons huisje ontbeten en even wat aandacht aan onze huisdieren natuurlijk. De melk is niet aan te halen…

 

Rond half 11 waren we op lokatie en zijn meteen naar de Shamu-show gegaan. Die mochten we toch zeker niet missen. Indrukwekkend hoor!

Daarna naar Wild Artic, en het advies om de helicopter te nemen opgevolgd. Het was druk dus een behoorlijk tijdje in de rij gestaan. Wel hartstikke leuk weer, maar wat is dat niet hier in de USA!!

 

Vervolgens naar het Nautilus Theater voor de Odyssea Circus Show. Inmiddels was het al half 2, dus eerst maar een hapje eten en daardoor de show op Atlantis Bayside stadion gemist.

Dan naar Dolphin Cove om de Dolfijnen te aaien, maar ook daar stond het hartstikke vol met mensen, maar heel even hebben we een poging gedaan en tot grote teleurstelling van Jip is het niet gelukt om ze te aaien of te voeren.

 

Toen naar het Sea Lion en Otter stadion voor de Clyde en Seamore show. Erg hilarisch en kei leuk! Zeker ook de mime-speler vooraf. Ik zat er alleen omdat ik even een cigaretje was roken en de familie niet meer kon wachten, zij waren voorop gegaan om een goed plaatsje te bemachtigen. Ik kwam daar aan en kon ze niet vinden, dus ben ik maar in mijn uppie bijna vooraan gaan zitten om zeker alles goed te kunnen zien De mime-speler was grandioos, lachen joh, althans dat is mijn soort humor wel!

De show was begonnen en daar kwamen de meiden en Hank eindelijk aan. Ze hadden mij gezocht…tja; afspraak is afspraak. Dirkje was er een beetje van ontdaan, want na gisteren Jip uit het oog te zijn verloren in de shops bij Magic Kingdom was ze bang om mij nu kwijt te zijn…(als Jip knuffels of glitters ziet is ze verdwenen, wat regelmatig gebeurd; kan je nagaan hoe het voelt tussen de duizenden mensen in Disney of een park als Seaworld!) Toch wel even paniek, maar na ongeveer 20 minuten vond Hank haar; helemaal niet in de gaten hebbend dat we elkaar uit het oog verloren waren…

 

Overigens, voor alles wat we gezien en vastgelegd hebben, voor een ‘luttel' bedragje mag je meer zien….hihihi! Kost wat, heb je ook wat zal ik maar zeggen he! Voor het rekeningnummer kan je na onze vakantie contact met ons opnemen en alles wordt geregeld! J

 

Vervolgens naar de zeehonden omdat de dames graag een visje uit wilde delen.

 

Kraken was aan de gezichten te zien ook geweldig. Jip was te klein dus ben ik bij haar gebleven. FF wat minder voor haar want oh wat wilde ze deze attractie graag doen!

De waterride Journey To Atlantis was spectaculair. Het was zeker de moeite waard om wederom zo lang in de rij te staan en verzachtte de pijn voor Jip na een klein uur gewacht te hebben totdat Hank en Dirkje uit Kraken (achtbaan) kwamen! 5 voor 6, nog snel even naar Shark Encounter om whaaaaa een haaitje of wat te bekijken! Helaas ook vandaag een beetje pech want Seaworld ging al om 6 uur sluiten…waarom?? Ik weet het niet! We proberen om van de week nog een avondje terug te gaan voor de avondshows en ‘gemistte' attracties!

 

Lekker naar ons huisje. Voor de dames is de dag niet afgerond als ze niet gezwommen hebben, dus daar was vanavond zeker gelegenheid toe! Brrr, voor mij te koud om te zwemmen hoor!

 

Lekker in bad en bijtijds naar bed.

 

Ons programma hebben we gewijzigd ivm de drukte in het weekend in de parken. Morgen gaan we naar het Kennedy space Center, zondag naar Kelly park en maandag en dinsdag weer naar de parken.

 

De weersvoorspellingen geven gelukkig weer wat warmer weer aan voor de komende week, al is dit op de regen na hartstikke lekker om in de parken rond te lopen zonder te verbranden!

 

Voor zover,

 

Tot over een paar dagen!

 

Gr. Van ons.